Nieuws uit Dendermonde

Dendermonde

Nieuws uit Dendermonde

Opnieuw verkeersdode op ‘zwart punt’ Europalaan

27/01/20 03:32 -

Bij een zwaar ongeval op de Europalaan in Zele is zaterdagochtend een 41-jarige man uit Dendermonde om het leven gekomen. Zijn voertuig kwam onder een oplegger terecht, mogelijk nadat de man in slaap was gevallen.SP.A bezorgd over betaalbaarheid rusthuis

08/01/20 20:06 - Bij oppositiepartij SP.A zijn ze bezorgd over de betaalbaarheid van een kamer voor de bewoners van woonzorgcentrum Hof ter Boonwijk na de overname.

Werking Jan en Alleman overgenomen door ’t Plein

08/01/20 20:06 -

Buurthuis Jan en Alleman houdt op te bestaan. De Tondeldoos verlengt het contract met de stad en Volkswelzijn niet. De werking wordt door de stad geïntegreerd in dienstencentrum ’t Plein.Restauranthouder probeerde buurvrouw vergeefs te redden uit brandende woning: “Ik trapte de deur in maar er was te veel rook”

08/01/20 20:06 -

De vrouw van 88 die maandag om het leven kwam bij een brand in de Sint-Elooistraat in Grembergen, raakte bevangen door de rook. Dat bleek uit het onderzoek van de wetsdokter. Buurman Chary D’Hondt van restaurant Sable 2 probeerde haar nog te redden, maar tevergeefs. “Er was zoveel rook dat ik weer naar binnen moest.”Fietser levensgevaarlijk gewond bij aanrijding met vrachtwagen

08/01/20 20:06 - In de Zandstraat in Appels raakte woensdagnamiddag een fietser in levensgevaar na een aanrijding met een vrachtwagen.

Nieuwe speeltoestellen Wastijnepark

08/01/20 20:06 - Er zijn twee nieuwe speeltoestellen geplaatst in het Wastijnepark. De oude speeltoestellen waren verwijderd wegens versleten.

Sint-Baafskathedraal vindt witte raaf... in Dendermonde

30/12/19 21:42 -

De Sint-Baafskathedraal in Gent heeft een nieuwe organist: Nicolas De Troyer (35). De Dendermondenaar werd geselecteerd door een externe jury van specialisten en volgt Edward De Geest (69) op, die op 15 januari met pensioen gaat.VIDEO. Vuurwerk: in Dendermonde mag het niet, bij de buren in Hamme wel

30/12/19 21:42 -

En hoe zit het nu eigenlijk met vuurwerk afsteken op oudejaarsavond? Het is in principe in Vlaanderen nergens toegestaan.

Na gin, bier en koffie heeft Ros Beiaard nu ook eigen wijn

30/12/19 21:42 -

De Delhaizewinkels in Dendermonde hebben een exclusieve Ros Beiaardwijn in rekken, in aanloop naar de Ros Beiaardommegang van 24 mei volgend jaar.Nog tot eind juni wekelijkse mis in Vlassenbroek en Briel

30/12/19 21:42 -

Pastoors Van Duyse van de kerkgemeenschap op de Briel tussen Dendermonde en Buggenhout en Van den Berge van Vlassenbroek zijn beiden 75 jaar geworden en worden door het bisdom verplicht op rust gesteld.Zelf nieuws uit Dendermonde?
Deel ervaringen over DendermondeDendermonde

„ Op woonplaatsen.be vindt u alle informatie over uw gemeente. Ook over Dendermonde! “

Woonplaatsen.be

Voordelen van Woonplaatsen.be
  • Ontvang vrijblijvend prijzen en offertes.
  • Lokale aanbieders gespecialiseerd in hun vak
  • Sluit de beste regionale deals in enkele kliks.
  • 100% gratis en geheel vrijblijvend te gebruiken